perjantai 1. syyskuuta 2017

Lemppari NudetRakastan nudehuulia ja tässä mun kymmenen lempparia.


Kat von D Everlasting Liquid Lipstic, sävyssä Bow N Arrow. 
Aivan ihana kylmä nude. Aina mukana, sopii niin arkeen kuin juhlaan. Nestemäinen matta huulipuna, joka pysyy koko päivän, mutta lähtee hyvin meikinpoiston yhteydessä. Lähes aina joku pysäyttää kadulla ja kysyy mitä huulipunaa on huulissani, kun mulla on tätä. Tukholman Sephorasta, noin 20e


Colourpop Ultra Satin Lip, sävyssä Aquarius.
Persikkainen nude. Ihana joka päivän huulipuna. Ultra Satin Lip on matta huulipuna, mutta koostumus on kermainen. Tämä on uudempi tuttavuus, mutta aktiivisessa käytössä.
Tilattu Colourpopilta 6 dollaria.


Huda Beauty Liquid Matte Lipstick savyissä, Sugar Mama ja Girl Friend. Sugar Mama on hyvin samanlainen sävyltä kuin Aquarius, mutta hieman persikkaisempi ja kuivuu täysin mataksi, kestää koko päivän.  Girl Friend on sävyltä ruskeampi. Hudan Liquid Matte Lipstickit tuoksuvat vähän kookokselle ja mintulle. Tuoksu häviää kun huulipuna kuivuu tai siihen tottuu :) Ostin nämä minisettinä jossa tuli 4  Nude Love Collectionin miniä, näiden lisäksi Crush ja Wifey. Tykkään kaikista. Tilattu CulBeautyltä setti oli 33 puntaa.

Too Faced Melted Matte, sävyssä Child Star.
Ensimmäisiä nestemäisiä huulipuniani. Melko vaalea nude, joten käytän eniten talvella, kun en ole ruskettunut. Tämä on huulilla aika kuivattavaa, joten laitan alle aina huulirasvaa.
Tukholman Sephorasta, 21e.

Flormar Super Shine, sävyssä Latte Lips 524.
Kiiltävä huulipuna, aivan upea sävy. Tämä löytyy yleensä, kun en keksi mitä laittaisin. Toimii tilanteessa kuin tilanteessa ja millaisen silmämeikin kanssa tahansa. Ostin Barcelonasta viimekesänä, 3,95e.

We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick, sävyssä 5 Natural Warm Beige. Ensimmäisiä nude huulipuniani. Loistava, jälleen kerran, joka päivän nudepuna joka kosteuttaa huulia. Tykkään tosi paljon näistä ja mulla on useita sävyjä. Tosi edullisia perus huulipunia. Sokokselta, noin 4e. Tekstit on hieman kuluneet, koska asuvat mun laukussa ;)

Golden Rose Perfect Shine Lipstick, sävyssä 219.
Vähän kiiltävä nude huulipuna. Hyvin samanlainen kuin edelliset, ehkä vähä läpikuultavampi koostumus. Istanbulista Golden Rosen liikkeestä, muutaman euron taisi olla.

Mac Cream Sheen Lipstick, sävyssä Shy Girl.
Lemppari kesänude. Ihanan persikkainen ja kiiltävä. Hyvää vastapainoa mattapunille. Ostin Lontoosta, taisi maksaa jotain 16 puntaa.

Golden Rose Velvet Matte Lipstick, sävyssä 01
Ihana kermainen matta huulipuna. Sävy on ruskean persikkainen. Tämä samoin Istanbulista, parilla eurolla
Melkein saman värisiä, eikä sitä niin ajattele ennen kun näkee nämä vierekkäin, mutta koskaan ei voi olla liikaa Nudeja :)

Millaiset huulipunat on teidän lemppareita?

Ihanaa päivää!

-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...