torstai 28. syyskuuta 2017

Madaran Suosikit - NATURAL GOODS COMPANYMua on viime vuosina kiinnostanut luonnonkosmetiikka tosi paljon ja Madara on ihan mun lemppari merkkejä. Tuotteilla on tosi hyvä hinta-laatu suhde ja ne on riittoisia. Ensimmäiset luonnonkosmetiikka kokeilut oli juurikin Madaraa. Olen tykännyt myös osasta Laveran ja Mossan tuotteista. Ihan kokonaan luonnonkosmetiikkaan en ole pystynyt siirtymään, esim tarpeeksi ravitsevaa yövoidetta en ole luonnonkosmetiikasta vielä löytänyt.

Tässä on mun 4 suosikkia Madaralta joita käytän ihan päivittäin.
*Tuotteet saatu Blogin kautta Natural Goods Companylta
Ykkösenä ehdottomasti Purifying Foam*, puhdistusvaahto. Poistan meikin aina puhdistusöljyllä ja pesen vaahdolla sen jälkeen. Tämä puhdistaa tehokkaasti, mutta ei kuivata yhtään vaan raikastaa ihon. Tuoksuu miellyttävälle ja vaahto on ihanan kuohkeaa. Olen käyttänyt jo pari vuotta, ennen pesin tällä myös meikit.

Seuraavana lempparina tulee Comforting Toner*, rauhoittava kasvovesi. Tämä pelasti mut yks talvi, kun kasvoille ilmestyi pakkasen aiheuttamana kuivia punoittavia kohtia. Mikään voide ei auttanu. Ostin tätä kun etsin rauhoittavaa ja kosteuttavaa kasvovettä ja jo muutamassa päivässä huomasin ihon rauhoittuneen. En käytä pumpulilappuja, vaan kaadan käsiin ja taputtelen kasvoille. Suihkutan usein lisäksi vielä kasvosuihketta. Voiteet imeytyy paremmin, kun ne laitetaan kostealle iholle ja tällöin myös kasvoveden hoitavat aineet imeytyy voiteen mukana.

Luulin ennen, että kasvovedet on vain ihon puhdistamiseen ja finnejä tappamaan. Ihmettelin, miksi niitä aina suositellaan, vaikka ne alkoholipitoiset aina kuivatti mun ihon karrelle :) Kunnes tajusin markkinoilla olevan myös hoitavia ja kosteuttavia kasvovesiä kuivalle iholle.

Kolmantena lempparina tulee kuorinta, Oil-To-Milk Exfoliating Scrub*. Hellävarainen, mutta tehokas kuorinta joka jättää ihon pehmeäksi, puhtaaksi ja kirkkaaksi. Puhdistaa hyvin epäpuhtauksia, mutta ei kuivata. Käytän usein ennen kosteuttavaa kangasnaamiota, jolloin saan parhaat tehot molemmista.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä Detox Ultra Purifying Mask*, syväpuhdistava savinaamio. Kirkastaa ihoa, poistaa talia ja epäpuhtauksia. Tosi tehokas, mutta ei yhtään kuivattava. Käytän kerran tai kaksi viikossa, riippuen ihon tarpeista. Laitan aina kosteuttavannaamion tän jälkeen, niin kun kaiken syväpuhdistavan tai kuorivan tuotteen jälkeen, jolloin iho saa molemmista kaiken hyödyn.
Natural Goods Companylla on tosi laaja valikoima Madaraa ja muita suosittuja luonnonkosmetiikka merkkejä, kuten Neal’s Yard Remedies, Mossa ja Sante. Toimitus 1-3 arkipäivää ja ilmainen yli 50e tilauksille.

Käytättekö luonnonkosmetiikkaa? Mitkä tuotteet on teidän lemppareita?

Ihanaa viikonloppua!
-F

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...