perjantai 8. syyskuuta 2017

Parhaat punaiset
Täydellistä punaista huulipunaa on vaikea löytää. Itse en ota meikkejä niin tosissaan ja käytän lähes minkävärisiä huulipunia vaan. Toki omaa silmää eniten miellyttävä jää käyttöön, kunnes uusi lemppari tulee vastaan.

Tässä on mun punaisista yhdeksän suosikkia.
Kat von D Everlasting Liquid Lipstick, sävyssä Outlaw ja The Balm Meet Matte Hughes, sävyssä Loyal on ihan lemppari punaiset säyiltään ja pysyvyydeltään. Ei tarvitse juhlissa miettiä onko huulipuna hyvin, jos on jompaa kumpaa huulissa. Ihan loistavat.
NYX Soft Matte Lip Cream, sävyssä Monte Carlo. Ihanan tummanpunainen ja sopii loistavasti hollywood-tyyliseen meikkiin ja miksei arkeenkin. Pysyvyys ei ole ihan niin hyvä kuin liquid lipstickeissä, mutta jos rajaa huulet hyvin ja pohjustaa, niin kyllä tämä huulissa pysyy.


Golden Rose Velvet Matte lipstick, savyssä 24. Aivan ihana kermainen mattahuulipuna joka pysyy hyvin, mutta ei kuivata. Loistava kesäsävy.

Mac Pro Long Wear lip cream, sävyssä Good To Go. Upea oranssinpunainen. Mun ensimmäisiä punaisia huulipunia. Pysyy tosi hyvin, ihana matta ja miellyttävä huulissa.
Jefferee Star Velour Liquid Lipstick, sävyssä I'm Shook, melko neutraali ruosteenpunainen. Pysyy tosi hyvin huulissa, mutta on melko kuivattava. Laitan aina huulirasvaa alle.

Macin Matte huulipuna, sävyssä Chili. Ihana tummanpunainen, sopii loistavasti syksyn arkeen ja juhliin. Pysyy hyvin ja kuivuu täysin mataksi.

Viimeisinä Lancome Colour Fever Shine, sävyssä 100 ja Jefferee Star Velour Liquid Lipstick, sävyssä Flamboyant. Kesäiset ja shimmeriset huulipunat. Aivan ihanat, kun on vähä rusketusta. 


Kaikki vielä huulissa.

vasemmalta oikealle, ylärivi: Lancome, Jeffereen Flamboyant, Mac Chili.
Keskirivi: Mac Good To Go, The Balm Loyal, Golden Rose 24
Alarivi: Kat Von D Outlaw, NYX Monte Carlo ja Jefferee I'm Shook


Oletteko jo löytäneet sen täydellisen punaisen?

Ihanaa päivää!
-F

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...