tiistai 5. syyskuuta 2017

Selfridges tilausSelfridges toimittaa vihdoin Suomeen. Mikä tarkoittaa sitä ettei Too Faced meikkeijä tarvitse lähteä hakemaan Tukholmasta tai tilata hulluilla postikuluilla Ranskan Sephorasta. Tein tilauksen heti tämän uutisen kuultuani. Selfridges Plus jäsenenä maksat postikulut, GBP 15, vain ensimmäisestä tilauksesta ja vuoden ajan saat tilata ilman postikuluja. Ihan loistavaa! Paketti tuli noin viikossa ja ihan ovelle saakka.www.selfridges.com


Tilasin pitkään himoitsemani Too Faced Sweet Peach paletin ja poskipunan. Georgio Armani Luminous silk meikkivoiteen, sävyssä 6, YSL Touche eclat blur primerin ja pari huulipunaa, Nars Audacious, sävyssä Fanny ja Charlotte Tilbury Matte Revolution, sävyssä Pillowtalk.Testasin kaikkia kasvoille heti, paitsi Fannya :) Tilasin sen lähinnä sen takia, että mun nimi on Fanny, enkä voinut vastustaa nimikko huulipunaa. Varmasti tulen tätä käyttämään, aivan ihana sävy.

Meikkivoiteen sävy jännitti eniten, koska tuote ei ollut ihan halvimmasta päästä, mutta osasin valita ihan loistavan sävyn. Googlailin sävyjä ja katsoin YouTube ensivaikutelmia ja sävyvertailuja muihin meikkivoiteisiin. Ihanan silkkinen ja kevyt, mutta peittää ihon huonot puolet. Primer sopi tosi hyvin ainakin tämän meikkivoiteen alle. Muiden meikkivoiteiden kanssa en ole vielä testannut. Ihosta tuli tasainen ja meikki pysyi freshinä koko päivän.


Sweet Peach paletilla tein Halo meikin, käyttäen Peach Pit sävyä silmän sisä ja ulkonurkassa, Bellini ja Nectar sävyä keskellä. Laitoin Peach Pit sävyä myös alaripsien rajaan. Huulissa Charlotte Tilburyn Pillowtalk, aivan ihana nude.
Ihanaa tiistaita!
-F

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...