keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Hiusten Suosikit


Mun pitkiä hiuksia on raidoitettu ainakin viistoista vuotta. Hyvillä tuotteilla olen saanut pidettyä ne hyvässä kunnossa. Käyn kampaajalla noin 3-4 kertaa vuodessa tai aina kun latva alkaa tuntua kuivalta.

Nappasin tähän tuotteet joita olen viimeaikoina käyttänyt ja jotka olen todennut hyviksi.

Matrixin Hello Blonde duo on toiminut hyvin arkishampoona ja hoitoaineena. Tuote on lilaa ja kontrolloi vähän keltaisuutta, mutta ei ole kuitenkaan kuivattavaa. Sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Pesen näillä joka toinen päivä ja kerran viikossa käytän syväpuhdistavaa shampoota, tällä hetkellä käytössä on Redkenin Hair Cleansing Cream shampoo. Hoitoaine selvittää hyvin ja hiuksista tulee tosi pehmeät ja kiiltävät.


Paul Mitchelin Super Skinny serumia käytän pyyhekuivaan tukkaan. Se lyhentää föönausaikaa ja tekee hiuksista helposti käsiteltävät ja kiiltävät. Estää myös pörröisyyttä. Käytin tätä vuosia sitten, kun eräs kampaaja suositteli. Olin unohtanut koko tuotteen olemassaolon ja nyt ostin uudelleen. Aivan ihana ja tuoksuukin hyvälle.

Balmainin hiuksiin jätettävä hoitoaine on uudempi suosikki. Käytän näitä oikeestaan vuoronperään. Tämä on siitä ihana hoitosuihke, että se antaa vähän tukea. Laitan hiukset lähes aina lämpörullilla ja aina kun tätä on tukassa, pysyy hiukset nätillä laineella tosi hyvin. Selvittää hyvin takut ja jälleen tuoksuu ihanalle.Olen tosi huono käyttämään lämpösuojia ja ne usein unohtuukin. Aina kun muistan, käytän Paul Mitchellin Soft Style lämpösuojaa. Lämpörullat ei niin rasita hiusta, mutta pyrin suihkuttamaan tätä hiukan, ennen föönaamista. Tosi riittoisa tuote, hyvä anti frizz ja tuoksuu jälleen hyvälle. Tekee tehtävänsä :)

Viimeistelen yleensä hyvin miedolla hiuslakalla. Tämä on Kicksin oman merkin Soft Hold finishing spray. Pitää kiharan hyvin ja tuoksuu hyvälle.  
Pitäisi löytää vielä hyvä kuivashampoo. Olen kokeillut Batistet, Balmainin ja Wellan EIMI Dry Me Dry shampoon, mutta tuntuu, että päänahka kutisee kaikista.

Onko teillä suositella hyvää kuivashampoota?

Kivaa päivää!

-FElokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...