sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Kaupungin Paras Kabaree By Linnea Von KattendamKäytiin mamman kanssa perjantaina 13.10 Käpylässä Ravintola Nyyrikissä Kaupungin Paras Kabaree By Linnea Von Kattendam, show’ssa. Aivan huikea esitys ja ihana ilta. Keikkakalenterin voi katsoa Täältä
Linnea Von Kattendamina tunnettu Drag taiteilija Ville Kekäläinen veti yli tunnin mittaisen shown, jossa oli upeita eri numeroita, Euroviisu staroista, Suomi 100 henkesti, tunnettuihin suomalaisiin iskelmätähtiin ja välispiikeissä saatiin nauttia loistavasta tilannehuumorista.


Kuva. Ani Koivisto (www.anikoivisto.com)

Kaupungin Paras Kabaree show erottuu kivasti joukosta omalla tyylillään, sillä pääosassa onkin Linnea ja sivuosissa hyvällä maulla totutetut hahmoimitaatiot. Mun lemppari Linnean lisäksi oli ehdottomasti Sia, Chandelier. 


Ravintola Nyyrikissä tunnelma oli ihanan kotoisa ja yleisö oli hyvin mukana esityksessä.

Elegantti ja hyvällä huumorilla varustettu show nauratti ja ihastutti, en muista koska olisin nauranut niin paljon kuin tuona iltana. Menen ehdottomasti uudelleen!Kuva. Ani Koivisto (www.anikoivisto.com)


Jos sulla ei ole vielä pikkujouluesiintyjää, niin tsekkaa olisko Villen kalenterissa vielä tilaa www.villekekalainen.com. Tai mene ens lauantaina 28.10 Ravintola Nyyrikikkiin nyyrikki.net ;)

Linnean upeat esiintymisasut yhteistyössä Fabloboutique, löytyy Instasta  ja Facebookista.

Ihanaa alkanutta viikkoa!
-FElokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...