perjantai 20. lokakuuta 2017

Luottonaamiot


Mulle kasvonaamiot on tärkeä osa ihonhoitoa ja käytän niitä säännöllisesti, 2 kertaa viikossa. Hurahdin kangasnaamioihin reilu vuosi sitten, kun ostin muutaman TonyMolyn sheet maskin Barcelonan Sephorasta. Ne näytti niin herkullisille, oli pakko napata mukaan. Nykyään hamstraan niitä kaikkialta. Ainut miinus, että kangasnaamio naamassa näyttää ihan Hannibal Lecteriltä :)

Ostin ison kasan kangasnaamioita viime Tallinnan reissulta, Kaubamajasta, jossa oli iso hyllyllinen erilaisia. Osassa oli mehiläisen myrkkyä, toisissa istukkaa (kuka ties kenen?) ja etanan limaa, Uh! Itse pitäydyn turvallisissa kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävissä.

Kuorin ihon aina ennen kangasnaamiota, yleensä kuorivalla naamiolla, tämän hetkinen lempparini on Lorealin punainen savinaamio, PURE-CLAY Exfoliate & Refining Mask, hyvänä kakkosena tulee Caudalien Instant Detox Mask. Sitten joku ihana kosteuttava kangasnaamio kasvoille ja nauttimaan.Tykkään laittaa naamiot iltaisin, jotta niiden ravitsevat aineet pääsee yön aikana kunnolla imeytymään ja iho saa levätä. Tai jos olen lähdössä juhlimaan ja haluan oikein kuulaan ihon, saatan laittaa jonkun heleyttävän ja kiinteyttävän kangasnaamion ennen meikkaamista.

Olen huomannut kosteuttavista naamioista olevan tosi paljon apua ihon pintakuivuuteen ja etenkin talvisin, kun sisäilma on kuivaa ja ulkona puree pakkanen. Tuntuu, että kangasnaamioissa iho oikein imaisee kaiken kosteutuksen itseensä.
Caudalie kosteuttavan naamion voi jättää yön yli ja pestä aamulla pois. Vinkkasivat Caudalien liikkeessä, Pariisissa, että naamiota tehostamaan voi lisätä pari tippaa Caudalie Vinosource Overnight Oilia. Olen testannut ja toimii! Aivan loistava yhdistelmä ja iho on kuin uusi aamulla.

Kaikki kangasnaamiot, mitä multa tällä hetkellä jäljellä on juurikin Tallinnasta, It's Skin merkkisiä. The Fresh 
Mask Sheetejä, Collagen Nutrition mask ja Hyaluronic acid mask. Otin kaikkia kaksin kappalein ja olen tykännyt jokaisesta. Mielestäni näissä on tosi miellyttävä kangas, se istui kasvoille kivasti ja oli vielä edullisiakin, jotain 2,50 euron luokkaa. Joten jos olette Tallinnaan menossa, kandee tsekata nämä ulos.

Onko teillä naamiot osana ihonhoitoa? Ja mitkä on lempinaamioitanne?

Kivaa viikonloppua!
-F
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...