keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Madaran Uutuudet - NATURAL GOODS COMPANY
Sain testiin Madaran uutuuksia SMART ANTIOXIDANTS sarjasta, Natural Goods Companyltä*. Tosi mielenkiintoisia Anti-Age tuotteita. Päivävoide on näistä ehdottomasti mielenkiintoisin. En ole vielä löytänyt tarpeeksi kosteuttavaa ja ravitsevaa päivävoidetta luonnonkosmetiikasta. Lähes kaikki joita olen kokeillut on jättänyt kireän tunteen ja pintakuivan ihon.Madara Smart Antioxidants Fine Line Minimising Day Cream*. Täyteläinen kosteusemulsio sulaa iholle tuoden sille kosteutta ja suojaa ja jättäen iholle miellyttävän rennon tunteen. Voiteen sisältämä SMART ANTIOXIDANT –kasviuuteyhdistelmä koostuu kosteuttavista ja pieniä juonteita silottavista jäkälän, sammaleen, saniaisen ja poimunlehden uutteista, jotka auttavat ehkäisemään ensimmäisiä ihon ikääntymismerkkejä. Iholle jatkuvaa suojaa tuovat luonnolliset antioksidantit vahvistavat ja kiinteyttävät ihoa sekä auttavat säilyttämään ihon kollageenipitoisuuden.  

Tosi lupaavalta kuulostaa, 32 vuotiaana kaikki jotka auttavat ehkäisemään ensimmäisiä ikääntymisenmerkkejä, herättää mun mielenkiinnon. Voide on tosi kosteuttava, imeytyy nopeasti ei tunnu yhtään rasvaiselle, vaan ihanan ravitsevalle. Loistava meikin alla. Ehdottomasti paras luonnonkosmetiikka päivävoide jota olen kokeillut.


Toinen SMART ANTIOXIDANTS sarjan tuotteista on Anti-Fatigue Eye Rescue Cream*. SMART EYE CARE. Väsymyksen merkkejä häivyttävä silmänympärysvoide. Kosteuttaa, kiinteyttää ja kirkastaa. Häivyttää juonteita ja tummia silmänalusia sekä turvotusta.

Ihanan täyteläinen ja kosteuttava silmänympärysvoide. Laskee turvotusta tehokkaasti ja sopii käytettäväksi aamuin ja illoin. Toimii hyvin meikin alla.

Viimeisenä huulirasva-addiktin uusi lemppari, Plum Plum Lip Balm*Tehokkaasti elvyttävä huulivoide. Käytä yksistään heleän lopputuloksen aikaansaamiseksi tai pohjustusvoiteena huulimeikille. Huuulet pysyvät pehmeinä, suojattuina ja täydellisen kosteutettuina.

Ihana pelkästään ja aivan loistava primerina ennen nestemäistähuulipunaa. Jättää ihanan kiillon ja huulista tulee tasaiset ja herkulliset. Ihanan tuoksuinen ja makuinen ;) Oletteko jo ihastuneet Madaraan?

Ihanaa Eläinten päivää!


-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...