torstai 26. lokakuuta 2017

Parhaat NettikaupatKäytän paljon eri merkkistä kosmetiikkaa ja seuraan YouTuben meikkivideoita. Liian usein meikkejä, joita Tubessa hypetetään, ei saa vielä Suomesta, joten pakko tilata netistä tai ostaa ulkomaan matkoilta.

Olen löytänyt muutaman tosi hyvän nettikaupan mistä saa helposti ja edullisilla kuluilla tilattua meikkejä Suomeen.

Ihan paras on ehdottomasti Selfridges.com. Sieltä saa meikkejä, laukkuja, vaatteita, hajuvesiä yms. Too Faced, Nars, Tom Ford, Laura Mercier, Jo Malone ja Stila. Ekan tilauksen yhteydessä pystyy liittymään plus-jäseneksi, joka on ilmainen, ja saa vuoden verran tilattua ilman postikuluja. Maksat vain ensimmäisen tilauksen postituksen, loistava diili!Cultbeauty.co.uk tilaan Benefit, Becca, Morphe Brushes, Pixi, Anastasia BeverlyHills, Charlotte Tilbury, Jouer Cosmetics ja Farsali. Tuotteet tulee nopeasti ja toimitus on ilmainen yli GBP 40 tilauksille. Spacenk.com: Hourglass, Cover FX, Eve Lom, Caudalie, QUAI
Tilauksen mukaan saa itse valita näytteet. Täältä taisin saada näytteen Lancerin kultti kuorinnasta :) Toimituskulu on GBP 5,00 ja ilmainen yli GBP 70,00 tilauksille.Beautybay.com RCMA, Sigma, BH Cosmetics, Dose of Colours, MakeUp Geek, Morphe, Velour Lashes ja Stila.
Postikulut on ilmaiset yli EUR 17,00 tilauksille ja muutoin EUR 3,30, tähän ei sisälly seuranta mahdollisuutta. Jos haluaa seurata tilausta, on toimitus EUR 9,00 ja ilmainen yli EUR 114,00 tilauksille.

Tilailetteko meikkejä netistä vai ostatteko mielummin liikkeista?

Kivaa viikonloppua!
-F


Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...