maanantai 16. lokakuuta 2017

Pyykkietikka - Vinaigre Parfume Pour Le Linge


Kun fillarikausi alkoi keväällä, musta tuntui et urheiluvaatteet ei meinannut lähteä millään puhtaiksi. Tai ne tuntui raikkailta, mutta heti urheillessa nenään tuli tunkkainen haju. Ainut mikä auttoi oli pestä 60 asteessa, mutta se vie urheiluvaatteista kaikki niiden hyödyt.

Googlailin mikä vois auttaa ja vastaan tuli Vinaigre Parfume Pour Le Linge, huuhteluaineen tilalla käytettävä etikka. Tilasin testiin heti kaksi, Rose ja Fleur du soleil. 500ml Pullot oli 14,50e/kpl, mutta tuotetta laitetaan 2-4 korkillista huuhteluainelokeroon, joten melko riittoisaa. 

Usean kuukauden olen nyt käyttänyt ja tää on aivan mahtava tuote. Urheiluvaatteista lähti tunkkainenhaju, koiran peitosta ja pyyhkeistä koiranhaju, ihan 30-40 asteessa. Värien kirkkaudessa en huomannut eroa. Ruusua olen käyttänyt petivaatteissa ja pyyhkeissä ja Aurigonkukkaa vaatteissa. Tuoksu jää miedoksi mutta ei yhtään etikkaiseksi. Laitan 2-3 korkillista huuhteluainelokeroon ja kone päälle. 
Tilasin omani Vanhavanto.com Tuotteet tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Toinen tilaamistani tuoksuista oli loppu joten minuun oltiin heti sähköpostitse yhteydessä ja sain hyvän suosituksen minkä voisin ottaa tilalle.

Vinaigreten hyötyjä pyykinpesussa:
*Poistaa pesuaine jäämät pyykistä.
*Ei jätä itse mitään jäämiä pyykkiin. Etikan tuoksu haihtuu kokonaan viimeistään kun pyykki kuivuu.
*Pyykistäsi tulee ihanan pehmeät sekä raikkaat.
*Estää pesuaine saostumat pyykkikoneessa.
*Poistaa hajuja mm. savu, home, rasva.
*Kirkastaa värejä.
*Poistaa tahroja.
*Toimii kuin huuhteluaine.
*Vähentää sähköisyyttä.
*Ekologista.
*Ei yleisesti sisällä allergisoivia ja herkkyyttä aiheuttavia aineita. 
*Antiseptinen.
*Poistaa kellastumista.
*Ei huononna esimerkiksi pyyhkeiden imukykyä kuten kaupalliset huuhteluaineet joista jää kalvo ja jotka ”tukkivat” ja pilaavat kuituja.
2-4korkillista pyykkikoneen säiliöön,riippuen pyykistä ja sen määrästä.

Vinaigrette(Etikka )on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin. Sitä voi jopa pitää yleispuhdistusaineena. Lisäksi etikka on turvallinen ja ympäristöystävällinen.

Oletteko testanneet pyykkietikkaa? Olis kiva kuulla kokemuksia eri tuoksuista :)

Ihanaa päivää!

-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...