maanantai 30. lokakuuta 2017

TOP 3 Korostuspuuterit

Rakastan hehkuvaa ihoa ja näin pimeään aikaan hehkun kasvoille saa kauniilla korostuspuuterilla. Tässä mun kolme lempparia arkeen ja juhlaan.
1.Wet n Wild Mega Glo Highlighting Powder Precious Petals korostuspuuteri pretty.fi EUR 6,95


Mun Holy Grail, Go To, highlighter. Oon käyttänyt tätä lähes joka päivä, siitä lähtien kun sain tän käsiini elokuun lopulla. Sopii täydellisesti mun ihonsävyyn, antaa luonnollisen hehkun ja saa myös kerrostettua, kun haluaa kunnolla hohtaa. Tilasin omani suoraan Wet N Wildin sivuilta jenkeistä, kun tilasin paljon muutakin mitä ei saanut Suomesta. Tätä saa ainakin Pretty.fi eikä ole hinnalla pilattu 6,95e :) 
2.MAC Xtra Dimension Skinfinish Powder - Beaming Blush
Sokos.fi EUR 32

Hyvänä kakkosena tulee Macin highlighter. Tosi kaunis joka päivän korostuspuuteri. Tällä saa ihanan luonnollisen hehkun. Tosi nätti ruusukultainen sävy ja sopii jälleen täydellisesti mun ihonsävyyn. Ei jää meikin päälle, vaan sulautuu kauniisti ihoon.
3.BECCA x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector - Champagne Pop cultbeauty.co.uk GBP 32, noin EUR 36Kolmosena yks kaikkien aikojen lemppari, Champagne Pop. Jaclyn Hill on mun meikki-Idoli ja tilasin Champagne Popin kesällä 2016, kun bongasin sen CultBeautyltä. Edellisiin verrattuna, tämä on intensiivisempi korostussävy ja koostumus on kermainen. Tää on mulla yleensä juhla käytössä, lähinnä koska en raaski käyttää joka päivä ja tän kanssa jotenkin innostun ja vedän överiksi, joten en halua, että mun highlighter herättää liikaa huomiota aamubussissa ;)
Tässä vielä swatchit. Hyvin samantyylisiä kaikki :)
Jos ette ole vielä kokeillut Wet n Wildin korostuspuutereita, niin katsii ehdottomasti. Tilasin muuten Wet n Wild Mega Glo Highlighting paletin <3 Odotan innolla, että saapuu!

Tykkäättekö luonnollisista highlightereista vai kunnon blinding hohteesta?

Kivaa alkanutta viikkoa!

-F
Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...