keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Beautyblender vai SivellinArkisin käytän meikkaamiseen max 15min ja teen meikkipohjan silloin yleensä Morphen M439 siveltimellä. Olen käyttänyt pari vuotta, se on niin helppo ja saan meikin tehtyä nopeasti. 

Ekan Beautyblenderin taisin ostaa noin vuosi sitten, kun oli tarjouksessa 3+1 päivillä Sokoksella. Pelkäsin, ettei beautyblender sopisi mulle, kun sain näppylöitä niistä vaaleista kolmionmallisista aikoinaan. En halunnut maksaa 20e meikkisienestä jos se ärsyttäiskin mun ihoa. Ennen näitä käytin ihan sormia, niilläkin saa nätin meikin :)Tykkään molemmista tosi paljon ja mun tämän hetkiset meikkivoiteet on kaikki niin juoksevia, että molemmilla tulee suht samannäköinen pohja. Huomasin suurimman eron paksumman meikkivoiteen kanssa, silloin beautyblenderillä sai kauniimman ja heleämmän meikkipohjan, kun siveltimestä jäi viiruja ihoon. 

Käytän ahkerasti molempia, mutta eri tilanteissa. Juhlameikin teen normaalisti beautyblenderillä ja arkimeikin siveltimellä, lähinnä siksi, että sivellin on tutumpi ja toimin sen kanssa nopeammin.  Juhlameikissä näperrän kauemmin, niin silloin tulee käytettyä pidempi aika myös meikkipohjaan. Välillä ärsyttää beautyblenderin kasteleminen.

Mulla on käytössa musta ja pinkki beautyblender ja niistä tykkään mustasta enemmän. Suurta eroa en huomaa, mutta musta mun mielestä on vähän kevyempi kun pinkki kiinteämpi.
Muita meikkisieniä en ole kokeillut niiden kolmionmallisten jälkeen, kuin beautyblenderiä, mutta kiinnostaisi ainakin ne Ecotoolsin vihreät, kun niissä on se tasainen seinämä. Sekä Jaclyn Hill on kehunut Morphen meikkisieniä.

Jos mun pitäisi näistä valita toinen loppuelämäksi, niin se olisi ehdottomasti sivellin.

Käytättekö mielummin meikkisientä vai sivellintä?

Kivaa päivää!
-F

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...