maanantai 13. marraskuuta 2017

Pikkujoululook
Juhlakausi on nyt startattu perjantaisilla työpaikan pikkujouluilla. Aika meni tosi tiukille, joten meikkaamiseen ei jäänyt kuin reilu puolituntia aikaa. Meikki piti pitää simppelinä, mutta näyttävänä. Upea mekko on Fablosta. Aivan ihana kellohelmainen Dress Dolores, oli tosi hyvä päällä ja juhlava.
Silmämeikkiin käytin Stilan diamond dust glitteriä koko liikkuvalle luomelle ja vahvat rajaukset. Glitterillä meikistä sai säihkyvän ja juhlavan helposti ja nopeasti. Nämä Stilan glitterit on kyllä juhlakauden pelastus. Huulissa Nyxin suede metallic lip lingerie, sävyssä Acme. 

Hiukset pikaisesti lämpörullilla. Kengät löytyi Zalandolta, Anna Field merkkiset täältä  ja korvikset bongasin Glitteristä täältä


äiti korjaa tukkaa :)


Huulipuna pysyi tosi hyvin, vähän korjailin syömisen jälkeen. Nyxin uudet metalliset huulipunat on ihan mun tämän hetken lemppareita. Mulla on sävyt Biker Babe ja Acme, mutta Mauve Mist ja Bella sävyt kiehtoo. Tosi kivaa vaihtelua mattapunien rinnalle. 

Mekko oli miellyttävä päällä ja look tosi onnistunut. En ole ihan mukavuusalueellani kun pitäisi poseerata, mutta ihan kivoja kuvia tuli. 

Fabloboutique on kahden Helsinkiläisnaisen vuonna 2015 perustama naistenvaateliike, joka sijaitsee Helsingissä, Mannerheimintie 40, ihan Finlandiataloa vastapäätä. Kaikki liikkeen vaatteet suunnitellaan ja tehdään paikan päällä, ja mun mamma on toinen näistä upeista naisista.

Instasta näet kätevimmin Fablon uudet mallit ja valikoiman instagram.com/fabloboutique 


Pimeää marras- ja joulukuuta piristää juhlat joihin on kiva pukeutua ja meikata normaalia juhlavammin. Edessä on vielä omien synttäreiden lisäksi muutamat juhlat ja viikonloppuna konsertti, joihin tulee varmasti laittauduttua.


Onko teillä vielä pikkujoulut edessä? Miten aiotte pukeutua?

Ihanaa alkanutta viikkoa!
-FElokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...