maanantai 20. marraskuuta 2017

Uudet tuttavuudet Wet n WildiltaWet n Wild on yks mun suosikki kosmetiikkamerkeistä. Kaikki meikit on toimineet mulla loistavasti, siveltimistä en ole niin välittänyt. Tuotteet on edullisia ja laatu päihittää monet kalliimmat merkit. Highlighterit on mun suosikkituotteita, enkä voinut vastustaa tilausta, kun Wet n Wild lanseerasi Megaglo highlighting paletin. 


Niin kauniit sävyt ja hintaa vain USD 14,99. Ylärivissä Sweet Peony, Diamond Lily ja vasemmalta alhaalta Wild Cosmos ja Blushing Azalea. Diamond Lily ja Blushing Azalea on aika glitterisiä, mutta ei mun makuun liian. Lempparit on vasemmalla Sweet Peony ja Wild Cosmos, aivan ihanat sävyt.Swatchit vasemmalta oikealle: Sweet Peony, Diamond Lily, Wild Cosmos, Blushing AzaleaSitten toiseen supermielenkiintoiseen, omaan uuteen tuttavuuteen, eli Photofocus meikkivoiteeseen. Tilasin näitä kaksi, kun en ollut ihan varma sävyistä, mutta toinen oli hajonnut :(. Onneksi sävy osoittautui just täydelliseksi, joten ei harmita. Meikkivoiteet oli jenkkisivuilla USD 5,99, joten ei rahallisesti suuri menetys. Tilasin Buff Bisque ja Golden Beige, joista ensimmäinen oli hajonnut ja Golden Beige oli mulle ihan täydellinen sävy.

Ensivaikutelma meikkivoiteesta on super. Ihanan juoksevaa, mutta hyvä peittävyys ja pigmentti. Levittyi nätisti Beauty blenderillä, siveltimellä jäi vähän raitoja. En yleensä pidä tosi peittävistä meikkivoiteista, mutta tämä tuntui tosi miellyttävälle iholla, eikä tullut yhtään pakkelinaama. Tuoksu oli maalimainen, mutta haihtui nopeasti :) Pumppu olis ollut kiva, mutta kaikkea ei voi saada, hintaa kuitenkin vaan vajaat 5e. Pitää testailla miten hyvin pysyy työpäivän ja juhlat. 

Meikkivoidetta saa ainakin pretty.fi hintaan 9,95e. Palettia en ole Suomesta löytänyt, ainakaan vielä.


Tässä vielä meikkivoide kasvoilla, pahoittelut tukasta ;)

Jenkkisivuilta, täältä, saa Shipiton kautta tilattua Suomeen. Olen tykännyt Shipitosta palveluna, koska se mahdollistaa tuotteiden tilaamisen Suomeen, joita ei muuten tänne saa. Valitsen aina halvimman Airmail toimituksen ja paketit tulee kahdessa viikossa, vaikka arvioitu toimitusaika on 20-45 päivää.

Millä merkillä on teidän lempparituotteet?

Kivaa alkanutta viikkoa!
-F
Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...