keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Vamp Stamp - Eyeliner leimasin
Eyeliner kuuluu mun arkimeikkiin, mutta kunnollisen siiven tekeminen ei aina onnistu täydellisesti. Teen yleensä pienen väkäsen silmän ulkonurkkaan. Juhliin olis kuitenkin kiva osata tehdä kunnollinen Wing. Helpotukseksi löytyi VampStamp.Bongasin jostain, en enää muista oliko YouTube vai Insta stories, leimasimen jolla saa tehtyä siiven rajaukseen. Tilasin heti Ebaysta VampStampin, medium ja largen. Essenceltä löytyi vielä ihan täydellinen rajausväri tähän tarkoitukseen, cushion eyeliner, joka on myös super edullinen. Oon viimeaikoina käyttänyt tätä eyelineria ihan päivittäin ja pidän erittäin paljon.


Leimasinta on yllättävän helppo käyttää. Kastaa vaan eyelineriin ja leimaa silmäkulman. Sitten vaan yhdistää rajauksen siipeen. Molemmissa päissä on ohjeistus kumpaan silmään pää kuuluu, joten ei tarvitse ruveta arpomaan enää siinä vaiheessa, kun leimasimessa on jo eyelineria.


medium

large


medium

large

medium
large


Omaan makuuni molemmat on melko pitkiä ja harmittaa vähän etten tilannut kitten ja medium. Toistaalta, siivestä saa vähän pienemmän, jos kastaa vain kärjen eyelineriin. Oon käyttänyt tätä juhlalookissa ja on säästänyt mun hermoja, kun siiven saa nopeasti ja helposti. Tosi kätevä!
Nämä maksoi ebayssa muutaman euron :) Suosittelen tilaamaan jos siiven tekeminen tuottaa tuskaa. ebay.co.ukOotteko tilanneet jotain kummia meikkijuttuja ebaystä?

Kivaa päivää!

-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...