torstai 28. joulukuuta 2017

Aamun IhonhoitorutiiniMun ihonhoitorutiini on aika simppeli eikä tuotteita ole montaa. Ihonhoidossa mun mielestä less is more. Toki käytän naamioita ihan säännöllisesti pari kertaa viikossa. 

Tässä tuotteet joita käytän aamuisin ja jotka toimii mun pintakuivalle iholle.
Aamu alkaa aina kasvovedellä ja olenkin jo pitkään käyttänyt Madaran Comforting toneria. Tämä kosteuttaa ja raikastaa ihon. Vesipesun olen huomannut kuivattavan, ainakin näin talvella, joten puhdistus kosteuttavalla kasvovedellä riittää.
(Madaran kasvoveden olen saanut blogin kautta Naturalgoodscompanylta*)


Puhdistuksen jälkeen suihkutan Caudalien viinirypälevettä kasvoille. Ilman tätä en voisi enää elää. Ihanan raikastava ja kosteuttava suihke. Ihan täydellinen pintakuivalle iholle.
Kun iho on vielä kostea, laitan Lumenen Valo Glow hoitonesteen. Kaadan käsiin ja painelen kasvoille.

Olen aiemmin kokeillut Caudalien essenceä ja tykkäsinkin siitä. Lumenen on myös tosi kiva. Tulisin toki toimeen ilmankin hoitonestettä, mutta jotenkin se tuntuu kivalta lisältä.

Seerumina mulla on käytössä jälleen Lumenea, Arctic Dew, kosteuttava seerumi. Tosi kevyt, tehokkaasti 
kosteuttava ja imeytyy nopeasti. Ostin tämän syksyllä kun tuli myyntiin ja olen tykännyt tosi paljon.
Silmänympärykset kuivuu talvisin tosi helposti ja päivisin olen käyttänyt Originsin GinZing silmänympärysvoidetta. Tässä on valoa heijastava ominaisuus, jolloin häivyttää tummia silmänalusia ja on tosi kosteuttava. Laskee myös tehokkaasti turvotusta, joten on ihan aamujen pelastus. Sopii hyvin meikin alle.

Päivävoiteena olen muutamat viimepäivät käyttänyt The Ordinaryn Natural Moisturising Factors + HA voidetta. Sain tämän Asoksen joulukalenterista ja olen tykännyt tosi paljon. Ihanan kosteuttava mutta imeytyy nopeasti ja sopii tosi kivasti meikin alle. Ihan loistava päivävoide.
Olen itse tykännyt lukea muiden ihonhoitorutiineista ja siksi ajattelin avata teille vähän omaani. Mulla on ajoittain tosi kuiva iho ja joskus, ainakin t-alueelta, rasvainen. 

Näillä tuotteilla, ja säännöllisellä kuorinnalla ja naamioilla, saan pidettyä ihoni kirkkaana ja kosteutettuna.

Löytyykö teiltä samoja tuotteita ihonhoitorutiinista?

Ihanaa päivää!
-F

Postaus sisältää Affiliatelinkin*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...