keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Cover FX Dropseille Dupe
Dupe postaukset ja videot on parhaita. Upeeta kun hintavalle tuotteelle löytyy edullisempi vaihtoehto. Meikeissä usein merkki lisää hintaa, ei niinkään ainesosat. Loistavasta primer dupesta kirjoitti vähän aikaa sitten Divine-blogin Ida. 

Cover fx Custom Enhancer Dropsit oli ollut jo jonkin aikaa mun ostoslistalla ja kesällä vihdoin tilasin mini setin, jossa dropsit oli mukana. Ihana nestemäinen hohde, mulla sävyssä Moonlight. Täysikokoisena suht kallis tai käyttöä on hintaan nähden hyvin vähän, ainakin mulla. 


Bongasin syksyllä MakeUp Revolutionin lanseeraaman nestemäisen highlighterin ja yritin selvittää voisko tämä olla yhtäläinen Cover fx:n kanssa. Mistään ei löytynyt vertailuja, joten mun oli saatava tämä käsiini. Mun hyvä ystävä matkusti sopivasti marraskuussa Lontooseen joten pyysin häntä tuomaan pari sävyä. 

Pelkäsin, että MakeUp Revolutionin Champagne olisi hileinen, mutta nämä kaksi on sävyiltään ja koostumuksiltaan täysin identtiset. Tässä muutaman käyttökerran jälkeen voin todeta, että olen löytänyt mun ensimmäisen dupen :) jee! 


Hinta on ainut mikä tuotteet erottaa. Cover fx nestemäinen hohde 15ml pullo maksaa noin 45 euroa ja MakeUp Revolutionin 18ml pullo taas 6 puntaa, eli noin 8 euroa. Saa tilattua Superdrug.com, ainakaan vielä en löytänyt Suomesta. 

Kummassakaan ei ole oikein mitään tuoksua, levittyy hyvin ja saa häivytettyä helposti. Ei jää meikin päälle vaan sulautuu nätisti.

Sävyt ja koostumukset on samanlaiset, sekä molemmissa on pipetti annostelija. Incit myös hyvin yhtäläiset.

Mulla on Cover fx dropseista tosiaan ihan mini pullo, koska en ollut näitä livenä missään päässyt testaamaan ja tuntui hullulta maksaa 45e muutamasta millistä. Highlightereita tulee käytettyä niin vähän kerrallaan ja ovat tosi riittoisia. Nestemäisessä käyttöaika on kuitenkin paljon lyhempi kuin puuterissa. 
Voin lämpimästi suositella kokeilemaan MakeUp Revolutionin nestemäisiä hohteita jos Cover fx dropsit on kiinnostaneet, mutta ei ole raaskinut ostaa. Tosiaan tuo sävy Champange on täysin sama kuin Cover fx Moonlight, mikä tuntuu olevan suosituin.

Tosi hyvä hohde-sävy niin vaalealle kuin tummemmalle ihonsävylle.

MakeUp Revolutionilla on paljon muitakin hyviä tuotteita. Oletteko kokeilleet?

Ihanaa päivää!
-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...