maanantai 22. tammikuuta 2018

Essenceä ja uudet lämpörullat


Viime postauksessa hehkutinkin jo lämpörullien helppoutta. Mun ehdottomat suosikit löytyy Babylissiltä. 

Rullan keskellä on ura, jolloin ne lämpenee kuumiksi nopeasti. Aiemmin on tullut kokeiltua parit muun merkkiset lämpörullat, mutta niissä ongelma on juuri ollut, ettei ne lämmenneet tarpeeksi kuumiksi, jolloin hiuksetkaan ei, joko pysyneet kiharalla tai kihartuneet ollenkaan.

Babylissit on vaan parhaat. Käytän aina metallisia "klipsejä" koska mun hiuksiin jää tosi helposti rajat. Paketissa tulee mukana muoviset hain hampaat. Käytän niitä muihin tarkoituksiin, niillä saa hiukset nopeasti kiinni kun pesee kasvot tai laittaa naamion.

Mun edelliset kesti kymmenisen vuotta, toimii toki vieläkin, mutta kansi halkesi muutama vuosi sitten. Marraskuussa sain aikaiseksi hankkia uudet. Tilasin Kärkkäiseltä, maksoi 48e. 

Kärkkäisellä on iso valikoima Essencen meikkejä, joten muutamat valikoitui ostoskoriin.Vähän hohdetta, glitteriä ja huippu eyeliner.
Cushion eyeliner EUR 3,69, on ihan huippu ja niin edullinen. Essencen Holo kynsilakkoja on hehkutettu niin paljon, että pakko oli napata mukaan sävyssä Rainbow, EUR 3,49. Mieletön glitter ja pysyy pitkään kynsissä.

Make Me Glow Liquid Highlighter EUR 4,39. En tiedä miksi just nestemäiset hohteet vetää mua puoleensa. En ole oikein koskaan tykännyt puuterisesta meikistä, joten ehkä siksi. Nestemäisillä saan luonnollisemman lopputuloksen.

Sitten vielä Fame in A Bottle glitteriä kynsille, EUR 2,49
Lämpörullia lähdin tilaamaan ja heräteostoksena tarttui mukaan vähän Essenceä. Ne ei tilauksen hintaa paljon keikuttaneet :)

Jos olet hyviä lämpörullia vailla, niin suosittelen hankkimaan Babylissit.  Ne on pitkäkestoiset, samettinen rulla ei vaurioita hiusta, vaikka rullat suht kuumiksi lämpeneekin ja ne silottaa hyvin. Itse käytän lähes päivittäin ja vanhat oli käytössä tosiaan kymmenisen vuotta ja toimii edelleen :)

Toinen mikä kannattaa testata, on tuo Essencen eyeliner. Tosi edullinen ja siveltimellä saa kauniin ja ihan hyvin kestävän rajauksen. Cushion pysyy kosteena pidempään, kun geelimäiset rajausvärit.

Ihanaa alkanutta viikkoa!
-F
Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...