perjantai 26. tammikuuta 2018

Tammikuun 2018 Lookfantastic Beauty Box
Tammikuun beauty box antoi odottaa itseään tosi kauan. Tämä yleensä saapuu mulle viimeistään kuun puolessa välissä. En tiedä mikä tässä kuussa niin kesti, mutta alkuviikosta se vihdoin saapui.

Tuotteet oli huippuja ja varmasti kaikki tulee käyttöön, mutta meikkejä olisin toivonut enemmän. 
Aloitetaan mielenkiintoisimmasta, eli Erno Laszlo White Marble Essence Lotionista. Kevyt, mutta voimakas hoitoneste, lupaa kosteuttaa, palauttaa ihon kirkkauden, tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää pigmenttiläiskiä. Rauhoittaa herkkää tai ärtynyttä ihoa samalla, kun se korjaa soluja ja edistää niiden uudistumista. Glyseriini auttaa säilyttämään kosteuden iholla. Hoitonesteet on viime aikoina kiinnostaneet ja ensivaikutelma on hyvä, jatkan kokeilua. Varmasti päätyisin edullisempaan vaihtoehtoon, jos uuden hoitonesteen hankkisin. Kivaa kuitenkin kokeilla luksus merkkejä. Boksissa tuli 15ml pullo ja täysikokoinen 200ml maksaa Lookfantasticilla 50 euroa.

Balance Me Congested Skin Serum, suositellaan seka iholle ja lupaa taistella epäpuhtauksia vastaan ja pitää ihon kosteutettuna. Voi hyvin käyttää myös primerina. Seerumeita ei koskaan voi olla liikaa ja tiettynä aikana kuusta huomaan epäpuhtauksien ilmestyvän helpommin. Muutaman kerran olen tätä iltaisin laittanut, ihan ok tuote, ei ainakaan mitään pahaa sanottavaa.

Hiuksille tuli mielenkiintoinen hiuspohjan naamio, ESPA Pink Hair & Scalp Mud. Tämä tulisi hieroa hiuspohjaan kun hiukset on märät, pitää 20min, pestä pois ja laittaa hoitoaine. Voi jättää myös yön yli, ehkä silloin olis hyvä peittää pää suihkumyssyllä tai jollain pipolla, ellei halua kaunista vaaleanpunaista savea tyynyliinaan :).Vaikuttaa tosi kivalta tuotteelta, vielä en ole kerennyt testailla, mutta meinaan viikoloppuna.

Vartalolle Monuspan Ginger Bath and Body oil. Mun iho on talvisin tosi kuiva niin tämä monitoimiöljy tuli tarpeeseen. Öljyä voi siis käyttää kylpyveteen sekoitettuna, sillä voi pestä suihkussa, jolloin öljy muuttuu maitomaiseksi tai voi käyttää suihkun jälkeen kosteutukseen. Mulla on käytössä L’Occitanen Almond suihkuöljy, joten tämä kuluu varmasti kosteusvoiteen korvikkeena. Tuoksu on hauska inkiväärinen.
Modelco 3D Lash Primer, lupaa hoitaa ja tuuheuttaa ripsiä. Tuote on valkoista ja kuuluu laittaaa ennen ripsiväriä. Tätä en vielä ole kokeillut, mutta testailen. Ei mitään tunteita herättävä tuote. Ripsarin olisin ottanut mielummin.

Viimeisenä, Korresin White Tea Fluid Gel Gleanser. Lupaa puhdistaa ihon ja meikin tehokkaasti kuivattamatta. Olen käyttänyt samaisen tuotesarjan vaahtoputsaria ja siitä pidin tosi paljon. Luulen että säästän tämän matkakosmetiikaksi kun on niin näppärän kokoinen pullo.

Tammikuun boksi oli ihan ok. Mulla meni kärsivällisyys, kun lähetystä ei alkanut kuulumaan. Tuotteet olin nähnyt jos lähes kuukausi sitten instassa. Helmikuun boksi vaikuttaa lupaavalle.. ainakin Caudalien tuote on tulossa :) Sitä odotellessa.

Kivaa viikonloppua!

-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...