torstai 22. helmikuuta 2018

K-Beauty - Munakasta Ihonhoitoa
Kananmunaa on käytetty kaunistautumiseen jo vuosikaudet, koska sen tiedetään pehmentävän, kiinteyttävän ja puhdistavan ihoa.

Viime syksyn Köpiksen reissulta tuli hamstrattua erinäisiä kangasnaamioita ja yhdeksi suosikiksi nousi Too Cool For Schoolin kosteuttava munanaamio. Olen naamioiden suurkuluttaja ja varastot alkoivat tyhjentyä, joten oli aika tilata Ebaystä täydennystä.

Toinen ihonhoito ihastus on erilaiset suihkeet. Rakastan kasvosuihkeita ja olen huomannut niiden auttavan ihon pintakuivuuteen. Lisäksi hoitonesteet näkyy olevan pinnalla, oli pakko napata yksi sellainenkin mukaan.
Egg Cream Mask Hydration
Naamio sisältää erittäin pehmeän mikrokuituliinan, joka on kastettu munauutteisiin, kookosveteen ja camu camu -uutteeseen, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja kirkastavat ihoa. Kookosvesi kosteuttaa tehokkaasti ja tunkeutuu nopeasti ihoon. Camu camu -uute sisältää runsaasti C-vitamiinia joka kirkastaa ihoa, kun taas munauutteet ravitsevat. Aktiiviset aineet imeytyvät hyvin mikrokuituliinan avulla, joka istuu loistavasti kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti suositellaan kuivalle iholle.

Tämä superkosteuttava naamio on yks mun suosikki kangas naamio. Kosteuttaa tosi hyvin, tuoksuu ihanalle ja istuu täydellisesti. Kangas on mukavan märkä ja pidän yleensä 20-30min.Pumpkin 24K Gold Sheet Mask
Kurpitsan rauhoittavat ravintoaineet rauhoittavat kuivaa ja hilseilevää ihoa, beetakaroteeni ja A-vitamiini tukee ihon luontaista elastisuutta ja kirkkautta. 24 K kulta kirkastaa ihoa ja auttaa muiden tehoaineiden imeytymistä. Sopii kaikille ihotyypeille ja suositellaan erityisesti kuivuuteen taipuvalle.

Kurpitsanaamio on mulle uusi tuttavuus, enkä vielä ole ehtinyt kokeilemaan. 


Egg Essential Essence & Serum 
kirkastava, kosteuttava ja kiinteyttävä hoitoneste. Sisältää munaproteiinivettä, joka kosteuttaa ja egg butteria (munavoita :D) joka lukitsee kosteuden ihoon. Suositellaan kuivalla kypsemmälle iholle, minimoimaan kevyitä juonteita ja tuomaan nuoruuden hehkun kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille.

Ihanan tuntuinen, ja tuoksuinen, maitomainen hoitoneste. Kosteuttaa tehokkaasti ja on hyvin seerumin kaltaista. Tuotetta voi kerrostaa jos tuntuu että iho imaisee nesteen nopeasti. En tiedä kuvittelenko, että nenänpielen ihohuokoset olisi supistuneet? Siltä ainakin vaikuttaa. Tosi kiva tuote.Skinfoodin Egg Pore Mask 
Huokosten puhdistusaine, jossa munanvalkuaisuute tunkeutuu syvälle huokosiin estäen niiden tukkeutumisen. Lupaa pienentää näkyviä ihohuokosia, kontrolloida ihon rasvoittumista ja säilyttää ihon nuorekkuuden. Sopii myös kuivalle iholle.

Tehokas mutta hellävarainen puhdistava naamio. Olen pari kertaa käyttänyt ja pitänyt 10min. Puhdistaa tehokkaasti ja on helppo levittää ja pestä pois. Tuoksu on mieto, kosteusvoidemainen. Talvella kärsin enemmän ihon kuivumisesta kuin epäpuhtauksista, mutta tämä ei kuivata yhtään vaikka puhdistaa tehokkaasti.
Coconut Milky Mist
Sisältää brasilialaista kookosvettä, joka on täynnä mineraaleja ja vitamiineja. Kookosveden rasvahapot muodostavat iholle kosteuden sitovan pinnan joka auttaa pitämään ihon kosteutettuna koko päivän. Tuote tulee todella hienona sumuna ja voidaan käyttää kosteuttavana kasvovetenä tai meikin päällä. Sopii kaikille ihotyypeille, suositellaan erityisesti kuivuuteen taipuvalle.

Ihan mieletön meikin päällä. Ihosta tulee niin kosteutettu ja silkkinen. Tosi kiva myös ihon hoidossa antaen lisä kosteutusta. Tuoksuu ihanalle kookokselle, tulee mieleen palmut ja hiekkaranta ja sumu on superhieno. Too Cool For Schoolin tuotteita saa myös Cultbeautylta ja Skinfoodia iherbistä

Kananmunaa voi myös käyttää myös sellaisenaan ihon ja hiustenhoidossa. Olen valellut kasvot valkuaisella ja pessyt hiukset keltuaisella. Nämä tuotteet, ainakin tuoksultaan, miellyttävämpiä.


Kivaa viikonloppua!
-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...