sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Maaliskuun Lookfantastic Beauty BoxMaaliskuun Lookfantasticin kauneus boksin teemana on, Naistenpäivä kuukauden kunniaksi, Kauneuden Voima. Hyvin mielenkiintoisia tuotteita mahtui jälleen mukaan ja kallein tuote vieläpä täysi kokoisena. Tuotteita on hassusti monelle eri ihotyypille, mutta ainakin kokeilujen perusteella rasvoittuvan ihon voide sopi hyvin myös omalle kuivalle hipiälle.

Maaliskuun laatikko on aivan upea ja sille varmasti löytyy käyttöä tyhjänäkin. Lopussa pikku spoileri huhtikuun boksista.Tuttuun tapaani, katsoin spoilerin jo YouTubesta Bethy Thunderin kanavalta :) ja oman laatikon odotus alkoi. Elokuusta lähtien olen tilannut tätä ja hyvin vaihtelevaan aikatauluun pakettia toimitetaan. Usein saan omani kuun puolivälissä, mutta viime aikoina toimitus on ollut lähempänä kuun loppua kuin alkua. Eipä se nyt haittaa, mutta olisi kiva saada tuotteet heti kuun alkuun. Tykkään kokeilla sisällön ennen kun ne teille esittelen, jolloin boksin läpi käynti on samalla ensi vaikutelmat tuotteista.

Sitten itse tuotteiden pariin. Mielenkiintoisin on myös tämän boksin kallein ja siksi ehkä myös super mielenkiintoinen. OMOROVICZA BALANCING MOISTURISER 30ml, lupaa tehdä ihosta pehmeän, terveen näköisen, imeytyä nopeasti, kontrolloida kiiltoa ja häivyttää ihohuokosia ja pieniä juonteita. Hintaa 50ml voiteella on Lookfantasticin sivuilla 110 euroa. Tuotteessa on hoitolamainen tuoksu joka on aika voimakas. Voide on ohutta ja kermaista joka levittyy hyvin ja imeytyy tosi nopeasti. Balancing moisturiser on suositeltu normaalille ja rasvoittuvalle iholle, mutta kosteuttaa riittävästi vähän kuivempaakin ihoa. 

Olen muutamana aamuna käyttänyt päivävoiteena ja ihan ok voide, en vielä huomaa huokosissa tai ihossa mitään muutosta, mutta lupaan kertoa jos ihmeitä tapahtuu. Itse käyttäisin sata euroani johonkin parempaan kuin tähän voiteeseen ;).SKIMONO TOTAL CONDITION foot mask. Syväkosteuttava seerumi jalkanaamio, joka sisältää sheavoita, oliiviöljyä, teepuu-uutetta ja kamomillaa.

Naamiosukat lupaa kosteuttaa tehokkaasti, pehmentää kovettumia ja kantapäitä, raikastaa ja elvyttää väsyneitä jalkoja sekä on lisäksi antibakteerinen. Jalkanaamiot on helppo tapa hoitaa jalkoja. Olen kokeillut jo kuorivat sukat ja seuraavaksi lähtee nämä kokeiluun. Hintaa tuotteella noin 12 euroa, skimono.myshopify.com
RENU FLASH RELAX MASK 30ml, pikakaunistava naamio, lupaa helpon ja nopean kasvojenkohotuksen naamion muodossa. Tuote siis lupaa kosteuttaa tehokkaasti, kirkastaa ihoa, häivyttää ihon ryppyjä  ja pieniä juonteita. Ginseng ja magnesium yhdessä tekevät ihosta tasaisen ja kimmoisan, rentouttamalla hellästi kasvojen lihaksia.

Naamio on väritöntä ja geelimäistä, tuoksuu sille käsien desifiointi aineelle jota ainakin Turkissa annetaan joka paikassa käsiin :) Olisko se Glyseriini joka tuotteeseen antaa voimakkaan tuoksun. Ihan kiva naamio, antaa raikkaan tunteen kasvoille. Sopii mielestäni hyvin aamu käyttöön tai esim ennen juhlameikkiä. Hintaa 100ml tuotteella on 40 euroa lookfantastic.com. En usko että ostaisin täysikokoista.

SKIN CHEMISTS Rose Quartz Lip Plump, piparminttuöljyä sisältävä huulten turvottaja. Tämäkin on hyvin arvokas tuote, maksaa noin 100 euroa www.skinchemists.com. Tämä tuntui hyvin miellyttävältä huulissa, piparminttu kivasti viilensi ja tasoitti huulia, hurjaa turvotusta huulissa en huomannut. Tulee varmasti käytettyä mutta en tätäkään tuotetta ostaisi itse. :).Meikkejä oli jälleen niukasti. Pari luomiväriä tuli DOUCCE FREEMATIC EYESHADOWS, sävyt 78 Kate ja 81 Tenley. Ihan kivat luomivärit, mutta mulla ei esim ole palettia mihin nämä laitan, joten menee varmaankin pyörimään mun meikkilaatikon pohjalle. Hintaa näillä yhteensä noin 15 euroa lookfantastic.com

STYLONDON Oval face brush. Suositellaan meikkivoiteen ja peiteaineen levittämiseen sekä varjostusten tekemiseen. Hintaa, enkä koko sivellintä, löytänyt mistään joten vaikea sanoa siitä enempää. Tämän mallista sivellintä en ole koskaan kokeillut ja harjas vaikuttaa liian tiheältä omaan makuun.

Tämä boksi sisältää omaan makuun usein kivoja tuotteita joita en muuten kokeilisi. Toivon aina enemmän meikkejä näihin, mutta ihonhoito painotteisena pysyvät. Tilaan tätä vuositilauksena jolloin kuukausittainen veloitus on 15,50 euroa. 

Ensikuun boksi näyttää sisältävän huippu naamion, joten huhtikuuta odottelen jo innoissani.Ihanaa sunnuntaita!

-F

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...