keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Tehokosteuttaja Originsilta
Origins' Make A Difference Plus+ Rejuvenating Treatment kevyt, mutta täyteläinen, öljytön kosteusvoide, lupaa parantaa tehokkaasti ihon kosteustasoa.

Sisältää ruusua, kärsimyshedelmää ja vesimelonia, jotka auttavat korjaamaan kuivan tai kuivuneen ihon kosteusvajeen, jättäen ihon säteilevän, virkistävän ja kosteutetun näköiseksi ja tuntuiseksi.

Rejuvenating tarkoittaa suomeksi virkistävää, nuorentavaa ja piristävää. Tätä tuotetta kuvaa tosi hyvin juuri nuo kolme adjektiiviä.
Ostin tammikuussa Feeluniquelta The Originsin joulupaketin jossa tuli 3 Make A Difference sarjan tuotetta ja 2 kangasnaamiota: hoitoneste: Treatment Lotion, rejuvenating seerumi ja sitten tämä ihmevoide rejuvenating treatment. Hintaa 75ml voiteella on 49,45e Lookfantastic.fi

Mulla on herkkä ja kuiva iho ja talvisin saan helposti kuivia kohtia ja iho saattaa hilseillä.  Nyt kuukauden verran, pahimman pakkasajan, käytin tätä hoitovoidetta iltaisin, seerumin jälkeen. En voisi olla tyytyväisempi tähän tuotteeseen.

Alkuun ihoni imaisi kerroksen voidetta hetkessä, joten lisäsin toisen kerroksen. Nyt useamman käyttökerran jälkeen huomaan ihon kosteutasapainon selkeästi nousseen ja iho on pehmeä, kosteutettu ja virkeän hyvinvoiva. Nyt yksi runsas kerros riittää ja lukitsen kosteuden vielä yövoiteella, usein en tarvitse edes yövoidetta lisäksi. Tuotetta voi käyttää myös kosteuttavana naamiona.

Koostumus on geelimäistä, mutta kuitenkin täyteläistä, eikä yhtään vesimäistä. Tuoksu tuo mieleen greipin ja metsän havupuut :). Kuulostaa hassulle, mutta tuo oli ensimmäinen mielikuva, kun voidetta tuoksutin. 

Alkuun voide jätti ihon vähän tahmaiseksi, mutta kun tuote on kunnolla imeytynyt, tulee ihosta ihanan kosteutettu ja täyteläinen. Voidetta suositellaan käytettäväksi kuurina, jolloin tehokkuus säilyy. Uskon, että tämä jää mulle kausituotteeksi, ainakin talvisin aijon ostaa purkillisen pahimpaan kuivuus aikaan, koska sillä iho näkyy pysyvän helposti kosteutettuna helposti, ilman kikkailuja.

Miten olette hoitaneet ihoa pakkasilla?

Ihanaa päivää!
-F


Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...