tiistai 10. huhtikuuta 2018

Hoitavat Kasvovedet ja Kosteuttavat Silmälaput
Mikä ihana tunne kun kaappeja saa tyhjenemään purkeista ja sinne voi haalia uusia tuotteita, joita ei ole vielä kokeillut. iHerbillä on kaikkea kivaa ja kivaan hintaan, joten ostin pitkään haaveilemani Thayersin ruusuveden ja pari muuta juttua. 

Kasvovedet on olleet mulla mukana ihon hoidossa vasta muutaman vuoden, kun ennen uskoin, että kaikkien kuuluu sisältää alkoholia ja Cliniquen olis parasta. Kunnes kokeilin Caudalien rypälevettä ja ihon kiristely ja näppylät loppui siihen paikkaan.

Kasvovesistä enemmän innostuneena mukaan on tullut Pixin kuoriva kasvovesi ja nyt uutuuksina itselle, Thayersin ruusu- ja kurkkuvesi. Jälkimmäiset hankin hiljattain ja niistä olen kuullut vain hyvää, ainakin ruusuvedestä, kurkkuvesi on ilmeisesti uudempi tuote, mutta vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta.
Thayersin monikäyttöiset kasvovedet eivät sisällä alkoholia, vaan luonnollista aloe veraa. Pidän suihkutettavista tuotteista ja siksi kaadoinkin tuotteen tyhjään suihkepulloon ja olen suihkutellut kasvoille aamuin ja illoin. Iho tykkää :)

iherb.com ja hintaa kasvovesillä noin 7,20 euroa.

Aloitin testailun Kurkkuvedestä. Ihosta tulee täyteläisen kosteutettu ja tuoksu on luonnollinen kurkku, ihan saman tuoksuinen kun laittaisin kurkkuviipaleet kasvoille. Odotin jenkki tuotteelta keinotekoista tuoksua, mutta tämä yllätti positiivisesti. 

Kurkulla on viilentävä ja rauhoittava vaikutus, joten on varmasti ihana kesällä. Vaikuttaa huippu tuotteelta ja toimii loistavasti suihkutettuna myös meikin päällä, ainakin näin kuiva ihoiselle.

Ruusuvettä en vielä avannut, joten se jää odottamaan kesää. Otin 350ml pullot, joten molempia en halua avata samaan aikaan.iHerbiltä löytyi paljon myös Korea kosmetiikkaa, joten oli pakko napata mukaan Pink Racoony silmä/poski-laput. Purkissa tulee 45 sydämen muotoista lappua joita voi käyttää sellaisenaan mihin tahansa kasvoille tai repäistä keskeltä katkoviivaa pitkin kahdeksi pisaran muotoiseksi ja käyttää silmien alla. 


Lappuja pidetään 20-30 min, ne tuoksuu ruusulle, laskevat turvotusta ja kosteuttavat tehokkaasti. iherb.com hintaa lapuilla noin 13,20 euroa.Thayersille on kevään/kesän aikana tulossa ihana kookosvesi ja lisäksi suihkepullot. Niitä jään odottelemaan ja varmasti tulen myös nuo hankkimaan. 

Olettekos kokeilleet Thayersin kasvovesiä?

Ihanaa päivää!
-F


Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...