maanantai 30. huhtikuuta 2018

Huhtikuun Lookfantastic Beauty Box

Mun blogissa on jälleen ollut hiljaista ja pahoittelenkin siitä. Alkuvuosi on ollut muutosten aikaa, lähinnä pienimuotoinen kulttuurishokki uuden työ myötä on ollut tosi raskas ja sitä myötä olenkin ollut henkisesti tosi poikki ja tuntuu ettei mikään muu ole kiinnostanut kuin syöminen. Tämä on siten vaikuttanut myös blogiin ja someaktiivisuuteen. 

Kevään tulon myötä alan olla jo voiton puolella ja aika avata lookfantasticin beauty boksi. Huhtikuun laatikon kaikki tuotteet otin saman tien käyttöön, paitsi yhden, ja kaikki on osoittautunut hyviksi.

Lempparini tuote on ehdottomasti GLAMGLOW SUPERMUD® Activated Charcoal Treatment. 
Tämä hiiliä ja kuutta eri happoa, mm glykolihappoa, salisyylihappoa ja maitohappoa, sisältävä naamio lupaa pienentää näkyviä ihohuokosia, siloittaa ihoa ja poistaa epäpuhtauksia. Tuote on tumman harmaata ja kuivuu vaalean vihreäksi. Tätä suositellaan pidettäväksi 5-20min, itse pidin sen aikaa kun tuote oli kuivunut kasvoille. Mulla on kuiva ja herkkä iho, mutta tämä ei kuivattanut tai poltellut, kuten useat puhdistavat naamiot tekevät. Ihosta tuli silkinpehmeä ja kuulas. Hintaa normaalikokoisella purkilla on Sokoksella noin 50 euroa.
Toinen huippu tuote on EMMA HARDIE Moringa Cleansing Balm.
Mulla on ollut hieman ristiriitainen fiilis puhdistusvoiteista, lähinnä koostumuksen ja pakkauksien vuoksi. Jotenkin ahdistavaa kaivaa tuotetta purkista kun öljyn saa kivasti pumppupullossa. Anyways, tämä puhdistusvoide on aivan mieletön ja mikäli se ei olisi 50 euroa/100ml, ostaisin tämän kirkuen. Voide muuttui käsissä hyvin öljymäisen juoksevaksi, poisti meikin vaivattomasti ja tehokkaasti. Iho tuntui kosteutetulta ja super puhtaalta. Öljyn kanssa pesen vielä vaahdolla, mutta tämän kanssa en nähnyt vaahdolle tarvetta. Lisäksi tätä voi käyttää kosteuttavana naamiona. Aivan mieletön tuote.DR. BOTANICALS Vegan Bergamont & Poppy Seed Exfoliating Bar. Ihana palasaippua jossa sisällä ihoa kuorivia unikonsiemeniä. Tämä tuoksuu niin herkulliselle. Heti laatikon saavuttua kiikutin saippua kylppäriin antamaan ihanaa tuoksua. Saunan jälkeen kuorin yleensä kropan ja testasin samalla tätä uutuutta. Unikonsiemenet tuntuu omaan makuun hieman liian karkeille, mutta ainakin lähti kuollut ihosolukko ja veri alkoi kiertämään.
Saippua on kivan kosteuttava ja tuoksu aivan huumaava. Tuote on täysikokoinen ja hintaa noin 20euroa. Liian karkeiden rakeiden ja korkean hinnan vuoksi tätä en ostaisi, mutta on kiva kokeilla erilaisia tuotteita.
NIP+FAB Glycolic Fix Daily Cleansing Pads. Nämä puhdistuslaput lupaa puhdistaa, kuoria, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Kuulostaa kummalliselle yhdistelmälle, mutta kokeilen mielenkiinnolla. Matka koossa tulee 10 lappua ja täysi kokoisessa 60 lappua, hintaa noin 15 euroa, tällä hetkellä nämä onkin alessa noin 8 euroa. Mun makuun tästä olisi voinut olla mukana täysikokoinen. En ole näitä vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta jos osoittautuvat hyviksi niin uskon että tilaa lisää.


NUXE Creme Fraiche De Beauty Miellyttävä ja tehokkaasti kosteuttava päivävoide. Lupaa pehmentää, rauhoittaa, kosteuttaa ja suojata ihoa ilman saasteilta. Kivan tuoksuinen ja nopeasti imeytyvä voide. Saapui juuri sopivasti kun edellinen päivävoide pääsi just loppumaan. Olen tykännyt Nuxen tuotteista ja tämä jatkaa samaa rataa. Normaali kokoisella 50ml tuotteella on hintaa noin 27 euroa.
PÜR Fully Charged Magnetic Mascara. Tämä anti-ageing ripsiväri lupaa pitkäkestoista pysyvyyttä, volyymia ja pituutta. Täysikokoisella tuotteella hintaa on noin 20 euroa. Ihan kiva perus ripsari. Harja on just sellainen mistä tykkään. Ihan en päässyt jyvälle miten ripsiväri voi olla anti-ageing :) Jos tämä osoittautuu käytössä myös hyväksi, niin tulen varmasti hankkimaan tätä lisää.

Mikäli kiinnostuit tilaamaan, saa laatikon kätevästi www.lookfantastic.fi 3 kuukauden setti tekee 18 euroa kuussa, 6 kuukauden on 17 euroa kuussa ja 12 kuukauden tilaus 15,50 euroa kuussa. Itsellä on tuo pisin ja se on sopiva hinta laittaa yllärituotteisiin kuussa.
Huhtikuun tuotteet oli tosi kivat ja kaikki tulee varmasti käyttöön. Näissä kauneus bokseissa tulee usein pari tuotetta jotka jää käyttämättä ja pyörivät sitten aikansa kunnes menevät roskiin. Tämän kuun laatikossa tuli kiva setti josta varmana käytän kaikki.

Vähän kyllä pännii että laatikko saapuu joka kerta myöhemmin ja myöhemmin. Kuukausi on jo päättymässä kun saan tuotteet käsiini. Oma näkemykseni olisi lähettää laatikko vielä edellisen kuun puolella, jolloin paketin vastaanottaja saisi tuotteet heti alkukuusta.


Ihanaa vappua! 
-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...