perjantai 6. huhtikuuta 2018

Pikakaunistaja FilorgaltaHelmikuun lookfantasticin beauty boksissa saatiin supermielenkiintoinen naamio Filorgalta, Meso Mask. Käytän naamioita paljon ja erilaisia ristiin, joten useimmat naamiot eivät herätä sen enempää tunteita. Toisin kuin tämä heleyttävä naamio jonka tuloksen näkee heti. 

Tykkään laittaa naamiot iltaisin, mutta tämä on ehdottomasti aamuja tai juhlia edeltäväksi, koska vaikutuksen tosiaan näkee heti. Aivan ihana esim häämeikkiä ennen.
Tuote lupaa heleyttää ihon väriä ja silottaa juonteita, rauhoittaa kosteuttaa ja tasoittaa sekä uudistaa ja kirkastaa ihoa. 

Naamiota levitetään paksu kerros koko kasvoille, jopa silmänympärysiholle ja annetaan vaikuttaa 20-30 min. Hyaluronihappo, kollageeni, A-, C- ja E-vitamiinit virkistävät solutoimintaa ja kosteuttavat ihoa. Naamiossa on Filorgalle ominainen mieto tuoksu.
Naamion jälkeen iho on kuin uusi. Poskien punoitus katoaa, ihosta tulee tasainen, kosteutettu ja heleä. Ihan kuin siinä olisi uusi tasoitettu pinta. Meikki näyttää niin kauniille tämän naamion jälkeen.

Beauty Boksissa tuli pieni tuubi josta saa noin viiteen kertaan, riippuu toki laittaako kaulan ja dekolteen alueelle. Täysikokoisella tuotteella, 50ml, hintaa on noin 37 euroa Yliopistonverkkoapteekista. Tämä jää ehdottomasti ostolistalle :) 

Ihanaa päivää!
-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...