torstai 12. huhtikuuta 2018

Tukholman Ostokset

Tehtiin pääsiäisenä pikavisiitti Tukholmaan ja olihan Sephorassa pakko käydä vaikka en sieltä mitään suunnitellut ostavan. Parin viikon päästä on luvassa pitkä viikonloppu Istanbulissa joten säästän shoppailu himoa sinne.

Paria juttua olen himoinnut jo niiden lanseerauksesta saakka, joten sama se ostanko ne Tukhomasta vai Istanbulista. 

Ensimmäisenä mini kokoinen Benefitin Bad Gal Bang mascara. Benefitin ripsivärit toimii mulla ja Roller Lash onkin ollut mun suosikki jo jonkun aikaa. Sitä ennen on tullut käytettyä They Are Real ripsiväriä ja siitäkin tykkään. 

Bad Gal Bangillä saa nopeasti ja vaivattomasti tuuheat ja pitkät ripset. Noin viikon käyttökokemuksella tämä ei ole varissut tai tuhrunnut. Hieman pyöräillessä on levinnyt, kun silmät on vuotaneet. Ihan mun tämän hetken lemppari ripsiväri ja näitä on saatava lisää varastoon.Toisena Fenty Beautyn lumoava KillaWat highlighter. Aivan ihana ruusukultainen highlighter duo. Toinen sävy Lightning Dust on hennompi ja luonnollisempi korostus sävy ja toinen Fire Crystal upea blinding highlighter.

Kolmantena Benefitin California poskipuna. Rakastan persikkaisia poskipunia, joten tämä oli must. Tuotteessa on pieni shimmer, joten otin mini kokoisen, kun en ollut ihan varma tykkäisinkö, kun mattaiset poskipunat on enemmän mua. Shimmeriä ei kuitenkaan ole kuin hitusen, joten tykkään paljon!

Viimeisenä mainitsemisen arvoinen peitevoide, NARSilta. Nappasin tämän kassajonossa myöskin mini kokoisena. Onneksi pääsen kohta taas kansainvälisille meikki apajille, koska tämä on pakko saada täysikokoisena. Omaan makuuni tämä voittaa jopa Tarten Shape Tapen. 

Koostumus on ihanan kermainen, mutta peittävä ja häivyttyy kuin unelma, siis todella vaivattomasti. Otin sävyn vanilla ja luulin sen alkuun olevan jopa hieman liian vaalea, mutta sävy olikin täydellinen. Peiteaine pysyy hyvin, ei kakkuunnu tai takerru pieniin juonteisiin. Ihan täydellinen, kumpa olisin tajunnut tämän aiemmin.
Laivalta tarttui mukaan vielä Elizabeth Ardenin 8h moisturising mist kosteuttava suihke. Rakastan suihkeita ja tämä on aivan ihanan kosteuttava ja raikastava. Olen käyttänyt meikin päällä ja ihon hoidossa. Kosteuttaa ihanasti ja tuoksuu raikkaalle.Tässä muutamat mainitsemisen arvoiset kosmetiikkaostokset Ruotsin maalta. Himotuslista on pitkä ja kohta se lyhenee Istanbulin kaupoissa :) Ainakin Jo Malonen tuoksun tai pari aijon vihdoin hankkia.

Mitä kosmetiikka te yleensä ostatte ulkomailta? Jotain tiettyä merkkiä?

Ihanaa päivää!
-F

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...