tiistai 8. toukokuuta 2018

Kuulaan ja Heleän Ihon Salaisuus - MadaraltaKeväisin, kun aurinko porottaa kirkkaana ja paljastaa talven runteleman ihon, on aika ottaa superkosteuttava naamio tehokäyttöön. Lähes täydellinen tuote ihon herätykseen talviunilta on Madaran SOS Instant Moisture + Radiance Hydra Mask.Tämä ihana kosteuttava ja heleyttävä naamio tekee ihosta täyteläisen kosteutetun, kuulaan ja kirkkaan, helposti ja nopeasti. Sen voi joko pyyhkiä pois, 15-20 minuutin vaikutusajan jälkeen, tai käyttää kuuri luontoisesti yövoiteen sijasta. Parin viime vuoden aikana olen käyttänyt paljon kangasnaamioita, mutta tämä Madaran suosikki on ja pysyy mun viikottaisessa naamiorutiinissa. Meikki näyttää niin kauniilta hyvin hoidetulla iholla.

Madaran SOS Instant Moisture + Radiance Hydra Mask on kevyt, raikas ja helppo levittää. Naamio kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, sekä anti-age vaikutuksen myötä häivyttää ihon pieniä juonteita. Sopii siis hyvin näin keväällä, kun iho uusiutuu tai kaipaa extra buustia väsyneille kasvoille. Tuote kuuluu Madaran SOS-sarjaan, jonka tuotteet on suunniteltu erityisesti pintakuivuuteen taipuvalle ja stressaantuneelle iholle. Kuivuus ei ole niinkään ihotyyppi vaan ihon tila, joten tuote sopii hyvin kaikille ihotyypeille. On hyvä muistaa, että rasvoittuva iho kaipaa myös kosteutusta.


Naamiossa on hento ruusun tuoksu, koostumus on kermaisen vaaleanpunaista ja tuubissa on 60ml tuotetta, joka riittää noin 4-5 kuukaudeksi säännöllisessä käytössä. Hintaa naamiolla on reilut 30 euroa Natural Goods Companylla* ja nyt vielä alessa 26,90 euroa. (*affiliate linkki)Omaan viikottaiseen naamiorutiiniini kuuluu lähes aina kuorinta + kosteutus. Pari kertaa viikossa toteutettuna saan pidettyä ihoni kosteutettuna, kuulaana ja epäpuhtaudet poissa. Heleyttävä naamio on myös hyvä apuväline heleään meikkiin. 5-10min naamiohetki ennen meikkausta, rentouttaa ja valmistaa ihon meikkiin.

Monet on sitä mieltä, ettei naamioista ole hyötyä tai, ettei niiden vaikutusta edes huomaa. Itse ainakin huomaan eron, käytänkö naamioita säännöllisesti vai jääkö kiireisenä viikkona naamiot laittamatta. 

Kuuluuko kosteuttavat naamiot teidän suosikkeihin?

Ihanaa ja aurinkoista päivää!
-F


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...