keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Marc Anthony Argan Oil - Rakennetta ja Kiiltoa HiuksiinTuotesarjan kuultuani olin varma, että nyt laulaja/näyttelijä Marc Anthony on laajentanut osaamistaan. No, ei onneksi ollut, vaan kyseessä on saman nimisen hiusmuotoilijan kampaamotasoinen huistenhoito sarja, joka on kehitetty yli 20 vuotta sitten. Julkkisten kummalliset aluevaltaukset ei yleensä ole mua säväyttäneet, joten hyvä näin.
Ensi kokemukseni tuotelinjaan oli Coconut Butter Blondes, johon törmäsin Kicksissä ja hetken tuoksuttelun jälkeen olin myyty. Hoitoaine on huippuhyvä vaalealle tukalle, se hoitaa ja selvittää takut kuin unelma ja tuoksuu ihanalle tropiikille.

Voitin jokunen viikko sitten Instan arvonnasta Marc Anthony hiusten hoito paketin, joka sisälsi Nourishing Argan Oil of Morocco sarjan shampoon, hoitoaineen ja hoito öljyn. Olin alkuun hieman epäluuloinen, koska superhoitavat hiustuotteet usein latistavat mun hiukset ja saavat ne rasvottumaan helposti. Olen kuitenkin avoin uutuuksille ja lähdin kokeilemaan tuotteita avoimin mielin. 

Shampoo yllätti positiivisesti, se pesee tosi puhtaaksi, kuitenkaan kuivattamatta tai takuttamatta hiusta. Tuoksu on ihanan raikas ja jää kauniisti hiuksiin. Mun raidoitettuihin hiuksiin tämä on sopinut loistavasti. Tuntuu, että tuotteet antavat hiukan myös pitoa jolloin kiharakin pysyy paremmin.
Hoitoaine tekee hiuksista superpehmeät, selvittää takut hyvin ja estää pörröisyyttä. Tuotteet sisältävät keratiinia ja argan öljyä, jotka vahvistavat hiusta ja antavat kiiltoa. Nämä eivät sisällä sulfaatteja tai parabeeneja.

Pullot ovat 250ml ja maksavat reilut 10 euroa. Nämä on kuitenkin olleet hyvin riittoisat. Shampoo vaahdottuu tosi hyvin, joten pärjää pienellä määrällä ja hoitoaine on kivan hoitavaa, joten pieni määrä myös sitä riittää hoitamaan pidemmänkin hiuksen.

Innolla kokeilen Marc Anthonyn muitakin sarjoja, etenkin Crow Long kiinnostelee.

Aivan ihanat ilmat on hellineet meitä ja toivon syvästi, että ne jatkuu läpi kesän. Muutamana viime vuonna kesä on ollut tosi kylmä, joten toivon, että 2018 on poikkeus. Rakastan aurinkoa, lämpöä ja valoisia kesäiltoja <3

Ihanaa päivää!
-F


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...