keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Arvostelussa Beccan Be A Light palettiKesällä tykkään pitää meikkipohjan kevyenä ja kuulaana. Joten ihastuin välittömästi, kun näin CultBeautyllä Beccan Be a Light kasvopaletin. Kaikki kokeilemani Beccan tuotteet on olleet tosi hyviä ja laadukkaita eikä tämäkään pettänyt. Paletti on mun ensimmäinen kasvopaletti, joten halusin mahdollisimman käytännöllisen ja hyvälaatuisen paletin.

Paletilla on hintaa 35 puntaa, eli noin 38 euroa ja siinä tulee 4 kasvoille tarkoitettua puuteria: heleyttävä, blurraava, poskipuna ja bronzer. Näitä on kahta eri sävyä, Light to Medium ja Medium to Dark. Otin sävyn Light to Medium, yleensä olen enemmän medium kuin light, mutta medium to dark näytti tosi tummalle.Puutereiden koostumus on ihanan silkkinen ja niistä irtoaa tuotetta kauniisti siveltimeen murenematta. Heleyttävä antaa kivasti valoa kasvoille ja on ihan oivallinen silmän alle. Tämä ei kuitenkaan ole yhtä hohtava kuin highlighter, joten voi hyvin käyttää koko kasvoille ilman että hohtaa kauttaaltaan. Blurraava tasoittaa ihoa kauniisti ja häivyttää esim laajoja ihohuokosia.

Poskipunassa on kaunis hohde, mutta ei yhtään hileinen vaan ihanan silkkinen. Sävy on marjaisen vaaleanpunainen ja antaa ihanan hehkun kasvoille, tosi kaunis päivettyneellä iholla.

Bronzer on mukavan vaalea, mutta kuitenkin pigmenttinen. Tällä saa kauniisti väriä kasvoille ja sopii myös varjostuksiin.Kasvopaletin pakkaus on ihan loistava, helppo avata ja sulkea, ja siinä on tosi hyvä peili. Puuterit on paletista vähän koholla, joten tuotteita tulee runsaasti, eikä niissä ole tuoksua. Tosi hyvä arki- ja matkustuspaletti. Hinta on mielestäni myös sopiva. Becca on laadukas merkki, pakkaus on kompakti ja kaunis. Paletista saa kauniin arkimeikin ja upean juhlameikin. Bronzeria ja vaaleampaa puuteria, miksei poskipunaakin, voi hyvin käyttää silmämeikissä. Muihin puutereihin en ole koskenutkaan avattuani tämän. Poskipunaa on tullut vaihdeltua, koska pidän mattaisesta arkimeikissä enemmän.

Paletti on ollut käytössä tosi hyvä ja monipuolinen. Tulee varmasti käytettyä ympäri vuoden. En ole puutereiden suurkuluttaja, mutta osaan kasvoja hipaisen puuteria päivittäin. Tällä paletilla ei saa pakkelinaamaa vaikka puuteroisi ronskimmalla kädellä.Olen haaveillut Benefitin kasvopaleteista mutta niitä en ole saanut hankittua, Too Facedin kasvopaletit on myös kiehtoneet. Edellä mainitut on kuitenkin enemmän bronzer ja poskipuna painotteisia, joten tämä Beccan kiehtoi käytännöllisyydellään. Olen huomannut viime aikoina tarttuvani mielummin arkisiin meikkeihin kun ennen mua kiehtoi kaikki glitterit, hohteet ja värikkäät luomivärit ja huulipunat.

Seuraavaksi ajattelin hankkia Beccan meikkivoiteen. Kuulisin mielelläni jos jollain on niistä kokemusta :)

Ihanaa päivää!
-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...