maanantai 16. heinäkuuta 2018

Heinäkuun Lookfantastic Beauty Box
Heinäkuun kauneus boksi on vihdoin saapunut. Hitsi että Lookfantastic on nostanut rimaa tänä vuonna. Kuukausi toisensa jälkeen laatikossa tulee tosi mielenkiintoisia tuotteita jotka tulee käytettyä loppuun ja sit harmittaa :) Tuotteet ei nimittäin ole olleet sieltä halvimmasta päästä. Usea tuote on kuitenkin tullut hankittua tämän boksin ansiosta.Ensi näkemällä mikään tuotteista ei oikein puhutellut, mutta kokeilun jälkeen lähes kaikki säväytti. Rakastan highlightereita ja iskin siihen ensimmäisenä silmäni.

Aivan ihana ruusukultainen highlighter. Ihana kevyt shimmer, eikä yhtään hileinen. Intensiivisemmän hohteen saa kun käyttää kosteaa sivellintä. Tosi kiva arkeen, paketti on vähän epäkäytännöllinen. Highlighter myydään triona ja hinta on noin 32 euroa.

Geelimäinen after sun voide kasvoille ja vartalolle. Öljyjä ja hyaluronihappoa sisältävä erittäin kosteuttava ja ohut voide. Hyvin hienostunut Filorgalle ominainen tuoksu. Imeytyy nopeasti ja antaa iholle tasaisen valoa heijastavan pinnan. Ihana käsivarsille ja säärille ranta päivän jälkeen. 200ml tuubilla hintaa 30 euroa.
Kevyt ja tehokkaasti kosteuttava kasvoöljy. Lupaa kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa juonteita. Tosi nopeasti imeytyvä öljy, ainakin saunan ja kuorinnan jälkeen iho imaisi öljyn sekunneissa. Olen käyttänyt parina iltana ja tämä on aivan mieletön. Ei tunnu iholla yhtään öljyiseltä vaan tosiaan imeytyy nopeasti ja kosteuttaa. Aamulla iho on niin hyvinvoiva ja pehmeä. Aivan ihana, mutta 30ml pullolla hintaa lähemmäs sata euroa.
Pehmeä ja hellävarainen mutta tehokas putsari. En ole aiemmin kokeillut kyseisen merkin tuotteita, mutta olen lukenut niistä paljon hyvää ja merkillä on tosi mielenkiintoisia tuotteita. Tämä toimii tosi hyvin puhdistusöljyn jälkeen, poistaa meikin rippeet hyvin, ei kuivata tai tuoksu miltään. Tosi kiva tuote. Vaahtoputsarit varsinkin talvella tuntuvat kuivattavan, joten harkitsen tämän hankkimista ensi talveksi. Putsari on tosi riittoisaa, ihan pieni määrä vaahtoaa kivasti ja putsaa kasvot ja kaulan. Täysikokoisella 142g tuubilla hintaa on noin 18e.

Saippuaton, tehokkaasti ihohuokosia puhdistava ja syväpuhdistava putsari. Tuotteessa on melko voimakas tuoksu, parfyymimäinen. Puhdistaa tehokkaasti, mutta ei kuivata, ainakaan näin kesällä. Ihan kiva kokeilla, mutta harvemmin kärsin finneistä tai rasvoittuvasta ihosta, joten ei ihan mun tarpeille suunnattu tuote. 200ml tuubilla hintaa noin 13 euroa.
Väriä suojaava, kiiltoa antava ja UV-suojan sisältävä shampoo. Pesee tosi puhtaaksi jo yhdellä kerralla ja vaahtoaa hyvin, joten pieni määrä riittää. Kerastasen tuotteista mulla ei ole aiempaa kokokemusta, näin ensi kosketuksella hyvä shampoo. Merkiltä voisin kokeilla jotain kosteuttavia shampoota ja hoitoainetta. 500ml pullolla hintaa on noin 37 euroa.
Vähän hassusti boksiin mahtui kaksi putsaria, toki eri tyyppiset, mutta olisin mielummin ottanut esim hoitoaineen shampoon kaveriksi. Kaikki tulee kuitenkin varmasti käytettyä loppuun. Tämäkin 15,50 euron kuukausi hinnalla, kun tilaa vuodeksi. Itse olen tykännyt kuukausittaisesta ylläri boksista, varsinkin 2018 kaikki ovat olleet ihan timanttia. Yleensä ne purkit mistä en niin innostu jää matkakosmetiikaksi ja tulee sitten reissussa käytettyä. 

Mietin jo että olisin luopunut tästä boksista, mutta en taida vielä malttaa koska näistä on tullut niin kivoja tuotteita.

Ihanan helteistä alkanutta viikkoa <3
-FEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...