maanantai 9. heinäkuuta 2018

Lookfantastic X CaudalieKevät ja kesä on olleet hiljaista aikaa mun blogissa. Tämä on kuitenkin mun rakas harrastus ja pienen taukoilun jälkeen olen taas intoa täynnä :) Enkä anna ulkoisten ärsykkeiden lannistaa.

Tulin super onnelliseksi kun Lookfantastic julkaisi jälleen Caudalien kanssa yhteistyössä tehdyn kauneusboksin. Viime vuoden boksi oli huippu ja myytiin loppuun muutamassa päivässä. Joten tilasin tämän heti kun se julkaistiin, en todellakaan halunnut jäädä ilman.
LF x CAUDALIE beauty boksi maksoi 40 euroa ja laatikossa tuli 6 tuotetta joista 3 on täysikokoista ja 3 on matkakokoa. Näistä 4 on mulle uusia tuttavuuksia, yksi on mun kaikkien aikojen lemppari tuote ja yksi naamio ennestään tuttu. Harmiksi tämäkin boksi myytiin loppuun pari päivää julkaisusta, onneksi olin valppaana ja ehdin tilata. 

Aloitan mun suosikeistaIhana rauhoittava aerosoli kasvovesi. Olen käyttänyt tätä vuosia ja pidin hetken paussia kun halusin kokeilla välissä jotain muita. Ostelen näitä yleensä reissuilta 2x200ml pullon pakkaus kestää mulla joka päiväisessä käytössä vajaan vuoden. Suihkutan aamuin ja illoin kasvojen puhdistuksen jälkeen ja laitan seerumin ja silmänympärysvoiteen kostealle iholle. Tämä on toiminut mun pintakuivalla iholla ihan loistavasti, antaa mukavaa lisäkosteutusta. Tuo 200ml pullo maksaa Hehkussa 24,50 euroa.

Seerumi joka on täynnä antioksidantteja ja vitamiineja jotka suojaavat ihoa ja vähentäen näkyvästi ryppyjä. Kevyt maitomainen koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon kosteutetuksi ja kimmoisaksi. Seerumi lupaa vähentää ikääntymisen merkkejä ja antaa iholle kuulaan pinnan. Antioksidanttiset polyfenolit suojaavat ilmansaasteilta ja vitamiinit C ja E kirkastavat ihoa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja auttaa tasoittamaan pieniä juonteita. Tuoksuu aivan ihanalle raikkaalle viinirypäleelle. Tuote on täysikokoinen, hinta 42,45 euroa.

Kolmivaikutteinen voide sopii päivä ja yö käyttöön. Lupaa suojata ilmansaasteilta, häivyttää ihon pieniä juonteita ja heleyttää ihoa sekä kosteuttaa tehokkaasti. Edellä mainittu seerumi sopii täydellisesti tämän kanssa. Tosi kevyen tuntuinen voide, olen käyttänyt päivällä, yöllä tarvitsen tuhdimpaa. Imeytyy nopeasti ja ihosta tulee täyteläisen kosteutettu ja kirkas. Sopii loistavasti meikin alle ja meikistä tulee ihanan raikas ja kuulas. 30ml voiteella hintaa on 37,45 euroa.Tämä puhdistava savinaamio on mulle ennestään tuttu. Kesällä ihan loistava, puhdistaa tehokkaasti, tosin en voi itse käyttää kun max joka toinen viikko, koska kuivattaa ihon pintaa jos käytän liian usein. Supistaa myös ihohuokosia selkeästi, joten siksi tästä tykkään. Boksissa tuli täysikokoinen tuote ja sillä hintaa noin 25,95 euroa.

Olen puhdistanut ihoni jo hyvän aikaa ensin öljyllä ja sitten vaahdolla. Caudalien puhdistusvaahto on ihan parasta, mutta hankalan saatavuuden vuoksi olen tarttunut kaupasta saataviin. Merkin puhdistusöljyä olen halunnut kokeilla jo hetken aikaa, mutta muita mielenkiintoisempia on tullut vastaan. Boksissa tuli 30ml matkakoko. Öljy on miellyttävä ja poistaa meikin tehokkaasti. Ihan kiva perus puhdistusöljy, ei mitään mullistavaa. Varmaan jatkossakin jatkan edullisten öljyjen käyttöä. Tästä jää kiva pieni pumppupullo matkustuksiin, kun saa uudelleen täytettyä. Täydellä 150ml pullolla hintaa on 21,45 euroa.

Syväpuhdistava kuorinta kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Luonnolliset kuorivat maissirakeet puhdistavat ihon ja poistavat kuolleen ihosolukon. Tuote sisältää viinirypäleöljyä ja mentholia joten ei kuivata mutta puhdistaa tehokkaasti. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Todella tehokas kuorinta joka ei kuitenkaan kuivata yhtään. Ihosta tulee tosi pehmeä ja seerumi sekä voide imeytyi sekunneissa. Tätä tulen varmasti käyttämään tulevaisuudessakin. Tuote on täysikokoinen ja hinta 23,45 euroa.

Tutustuin Caudalieen Grape Waterin kautta. Se tarttui mulla reissusta mukaan ja rakastuin täysin. Lookfantasticin viime vuoden Caudalie boksin ansiosta tutustuin muihin heidän huippu tuotteisiin. Merkin tuotteet on tehokkaita, laadukkaita ja sopineet loistavasti pintakuivalle +30v iholle :) Pariisin Caudalien liikkeestä tuli ostettua jokunen purkki ja näytteitä sai paljon mukaan.


Ihanaa alkanutta viikkoa <3 ja kiva olla taas mukana kuvioissa!
-F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuun Lookfantastic Beauty Box

On jälleen kuukausittaisen kauneus boksin aika. Sain tämän käsiini kuun puolenvälin paikkeilla mutta halusin testailla tuotteet ennen p...